Skip to content
Náš tým > Ladislav Kočí
lektor studia

Své lekce zaměřuji na koncentraci, propojení se s vlastním středem, aktivaci svalových skupin, ale také našich energetických center. Díky dechovým technikám se dokážeme lépe koncentrovat a zároveň propojit s vlastní podstatou.

Plynulá Flow nás přenese skrze celé cvičení, kdy se nejdříve rozhýbeme a následně zpevníme. Důležité je vnímat své tělo a znát své limity, není potřeba je překračovat hned na první lekci.

Výsledný efekt ze cvičení je velmi uvolňující a svěží, chceme se zkrátka cítit lehce. Díky závěrečné meditaci ze sebe odhodíme veškeré napětí a pomocí prazvuků aktivizujeme svá energetická centra, neboli čakry.

Kladu důraz na správné a bezpečné provedení pozic a vědomé cvičení s dechem.

fusion_lektori_foto_ctverec_koci

Nejdříve ke cvičení v posilovně jsem se dostal díky zdravotním problémům se zády. Když nám ale fitka zavřeli, musel jsem hledat cestu jinde a tehdy jsem objevil kouzlo jógy. Oblíbil jsem si Chakra jógu, jelikož se věnuji meditacím.

Jógu vnímám jako mocný nástroj pro zlepšování kvality našich životů, ale také jako klíč k vyřešení mnoha zdravotních problémů, ať už fyzických, tak psychických.

Mimo jógu mám rád sport, hudbu a pohyb v přírodě, ať už to jsou skály, hory, nebo lesy.